05-07-2014 | Deventer >> Bathmen >> Gorssel >> Deventer

Alweer het laatste weekend dat ik kan gebruiken om te trainen. Omdat ik nog een paar laatste spullen in de stad moet kopen voor de vierdaagse en ’s middags vrienden komen heb ik besloten de inkopen en het trainen te combineren. En als ik dan toch in de stad ben eet ik altijd graag een broodje bij de Subway!

Werkelijke route

Om 3:21 liep ik uiteindelijke bij huis weg voor de op één na laatste training. Het lopen zelf verliep erg goed, maar helaas kwam ik wel aardig wat bospaden tegen op de vooraf uitgestippelde route, wat ervoor zorgde dat mijn kuiten helemaal lek zijn geprikt door het diverse ongedierte. Uiteindelijk heb ik me redelijk aan de geplande route kunnen houden en heb ik vandaag toch nog 45 km kunnen lopen. Al met al zeker geen slechte trainingsdag!

Geplande route

Mijn streven voor deze trainingsdag is totaal 50 km. Ik ga beginnen met (ongeveer) onderstaande route waarna ik Mariska en de kids in de stad tref voor een broodje en de inkopen. Na de inkopen lopen Mariska en de kids met me mee naar huis wat ook nog ongeveer 5 km is. Mocht ik nog tijd over hebben dan probeer ik de route op te rekken tot totaal 50 km.

Plan 5 Juli

Sponsors

---

Trainingen

Geen trainingen

(Als dat maar goed gaat...)